Představení Slovenska na veletrhu ITB v Berlíně

Ve spolupráci s Ministerstvem dopravy a výstavby  Slovenské republiky jsme 7. a 8. března prezentovali zajímavosti a krásy Slovenska na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu ITB v Berlíně, a to formou umělecké kolekce Marie Zelené.  Ta svými originálními modely znázorňuje přírodu, památky, města a další zajímavosti.

Během dvou dnů jsme zaujali návštěvníky přehlídkami přímo na stánku Slovenska a pro atraktivitu a jedinečnost znázornění krás této země na šatech jsme s návštěvníky a odbornou veřejností  komunikovali i mimo stánek. Stali jsme se tak často středem zájmu, což nás moc potěšilo, protože jsme tak mohli pozvat lidi z různých koutů světa na dovolenou na Slovensku.

Tohoto veletrhu se účastnilo celkem 184 zemí světa. Slovensko zde na stánku zastupoval také pan Ing. Zoltán Kovács, generální ředitel sekce cestovního ruchu Ministerstva dopravy a výstavby Slovenské republiky, pan Peter Lizák, velvyslanec Slovenské republiky v Berlíně, paní Ing.Silvia Kubišová, vedoucí Zahraničního zastoupení cestovního ruchu SR v Německu a další významní slovenští zastupitelé.

Partnerem projektu je HEDVA a.s. Moravská Třebová.

Korunky k šatům pro Bratislavu vytvořila Olga Kopalová – ŠENÝR Bijoux.

Těšíme se na další spolupráci se Slovenskou republikou 🙂

 

Comments are closed.